Stichting Restauratie Garrelsorgel Purmerend

p20000128

Home
Home (OUD)
Restauratie foto's
Nieuws
Comité van aanbeveling
Meest gestelde vragen
CD
Artikelen
Documentatiemap
Sitemap
get Acrobat Reader voor

Vorige ] Omhoog ]

 

Wijnhandel Steevers verkoopt eerste 1000 flessen Garrelswijn

De door de Stichting Restauratie Garrelsorgel sinds september 1999 verkochte wijn is zeer in trek. De rode wijn werd speciaal voor de stichting gebotteld ter ondersteuning van de restauratie van het monumentale Garrelsorgel uit de Koepelkerk in Purmerend. De wijn is uitsluitend verkrijgbaar aan het Slotplein 4 te Purmerend bij Wijnhandel-slijterij Steevers, die voor elke verkochte fles wijn een gulden aan de Stichting afdraagt. Inmiddels heeft Steevers de eerste duizend gulden aan de stichting overgemaakt. Een fles orgelwijn kost 8 gulden; een doos met 6 flessen kost 45 gulden. Met de aankoop van de wijn steunt u de restauratie en terugkeer van het in 1742 door orgelbouwer Garrels gebouwde orgel. De totale kosten daarvan bedragen ongeveer 2,1 miljoen gulden. Men kan ook donateur worden van de stichting door minimaal 25 gulden over te maken op rekeningnummer 98.02.64.588 ten name van de Stichting Restauratie Garrelsorgel te Wijdewormer. Voor meer informatie kan kontakt worden opgenomen met de stichting via het adres Neck 8, 1456 AA Wijdewormer .

 

PERSBERICHT 28 november 2000
 

De Stichting Restauratie Garrelsorgel Purmerend heeft met de voltooing van de restauratie aan haar taakstelling voldaan en daarna zichzelf opgeheven. Rond de restauratie hebben we een beperkt aantal pagina's laten bestaan.

Voor beheer en exploitatie van het orgel is een nieuwe stichting opgericht. Ga voor actuele informatie naar www.garrelsorgelpurmerend.nl.

Laatste wijziging 26-04-2006. Site design PARVIS.